Wat is de bedenktermijn?

U heeft de mogelijkheid om de bestelling te retourneren binnen 14 dagen.  U heeft dus twee weken de tijd om te bepalen of u het bestelde product wilt houden.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd mag u de verpakking openmaken en het product uitproberen maar u mag niet meer doen dan nodig is om het product te kunnen beoordelen. Het is de bedoeling dat u de verpakking zo veel mogelijk heel laat en als u het product terugstuurt, dient u deze weer netjes in te pakken. Maakt u de verpakking stuk terwijl deze makkelijk te openen was, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. 

Uw bedenktijd begint op de dag na levering.

Garantietermijn

De garantietermijn van een artikel uit ons assortiment is doorgaans 1 jaar. De garantie geldt alleen op fabrieksfouten, maar geldt niet voor slijtage of ouderdom bij normaal of intensief gebruik.

Terugbetaald worden

Bij retourneren:
Wij betalen u alle gedane betalingen terug, inclusief eventuele verzendkosten die wij in rekening hebben gebracht voor het geretourneerde artikel, zonder uitstel maar toch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping hebt gemeld. Tenzij wij hebben aangeboden om het product zelf af te halen, wachten we met de terugbetaling tot het product is ontvangen of tot u hebt aangetoond dat het product is terug gezonden, afhankelijk welk tijdstip eerder valt. We gebruiken dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om de terugbetaling te doen, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als je al hebt betaald, betalen we u terug:

  • iDeal/Bancontact binnen drie werkdagen;
  • Creditcard: binnen vijf werkdagen.

Bij annuleren:

Op het moment dat je annulering is verwerkt betalen we je terug. We sturen dan een mail ter bevestiging. Als je al betaald hebt, betalen we u terug:

  • iDeal/Bancontact of achteraf betalen: binnen drie werkdagen;
  • Creditcard: binnen vijf werkdagen.

Bij verkeerd betalen:
Te veel betaalde bedragen storten we automatisch terug. Binnen 14 dagen staat het teveel betaalde bedrag op uw rekening.

Wanneer wij een betaald bedrag niet kunnen koppelen aan een bestelling, storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Hoe vraag ik een retour aan?

Om het retourneren te starten, gaat u naar het herroepingsformulier en vult deze zo volledig mogelijk in. Vervolgens nemen wij de retour in behandeling en ontvangt u na goedkeuring de retourinstructies.

Download hier het herroepingsformulier

Status van retourzending

De verwerking van een retourzending kan tot vijf werkdagen duren. Mocht u na 5 werkdagen nog geen bericht van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als u de bestelling hebt betaald, is het afhankelijk van de betaalmethode wanneer het bedrag wordt teruggestort.